Anmälan

Starloppet passar även för familjen

Anmälningsavgift

S.T.a.R-loppet ställs in pågrund av Coronaviruset

På grund av coronaviruset, covid-19, ställs S.T.a.Rloppet 2020 in.

Under rådande omständigheter och med anledning av de restriktioner som regeringen har beslutat, har vi beslutat om att ställa in loppet detta år. Det här är förstås otroligt tråkigt, men vi planerar att komma tillbaka nästa år med än mer tävlingssugna deltagare.

Tills dess, ta hand om er och varandra!


Betalning

För att anmäla dig till tävlingsklasserna 7km och STaR-Trippeln (15-18 och 20) måste du vara medlem i en förening som är ansluten till Svenska FriidrottsförbundetTävlingen genomförs enligt Svenska Friidrottsförbundets regler

Betalning sker till Star SC;
– Swishnumret 1232139194
– Vid anmälan på S.T.a.R i Bergsviken kan du även välja att betala kontant.

Efteranmälan
Efteranmälan kan ske på hemsidan tom onsdag 20/5 kl 12.00, därefter sker den på tävlingsdagen senast 60 minuter före start i respektive klass. Nummerlappar och anmälan sker på S.T.a.R i Bergsviken Piteå, mot en kostnad av 300 kr (STaR-Trippeln 450 kr), ungdom 120 kr och PiteEnergis Knatteklass 100 kr. Efteranmälan endast kontantbetalning eller Swish.

 

Nummerlappar
Alla deltagare i Starloppets olika lopp skall bära sin nummerlapp väl synligt på bröstkorgen under hela loppet.

Nummerlappar hämtas ut av löparen eller av ett ombud för löparen. Utdelning av nummerlappar sker 18-19 maj kl. 17.00-19.00 på S.T.a.R. i Bergsviken eller på tävlingsdagen.

Hämta ut nummerlappen senast 30 min före start i respektive klass. Kom i tid då det kan vara kö till uthämtningen, uthämtning senare än 30 minuter före start medges ej.

 

STaRloppet har fotografer på plats under tävlingsdagen och som deltagare ger du STaRloppet tillstånd att publicera bildmaterial i de kanaler STaRloppet önskar sig använda.

 

Comments are closed.